DUES VICTÒRIES PER SEGUIR IMBATUDES

Aquest cap de setmana l’equip femení ha disputat dos partits i ha pogut posar-se al dia i continuar imbatudes a l’espera del partit davant del CE Mediterrani a casa seva el proper dissabte dia 28.

El primer partit va ser ahir dissabte a les 12:45 i va ser davant del CN Sant Feliu i que va finalitzar amb un clar 18 gols a 5.
Un partit encarrilat des del primer minut i, amb dos parcials de 4 a 1 i de 5 a 2, s’arribava al descans amb un contundent 9 a 3. La segona part seria força semblant amb parcials de 4 a 2 i de 5 a 0.
Cal destacar els 5 gols de la jugadora Irene González i la resta de golejadores van ser amb 3 Judith Forca i Maartje Keuning, amb 2 gols Catharina Van der Sloot i Ekaterina Tankeeva i amb 1 gol Mati Ortiz, Nona Pérez i Marina Cordobés.

I, avui diumenge, s’ha disputat el segon partit també a casa. En aquest cas el rival ha estat el Leioa IT en partit ajornat de la jornada 1.
El Leioa és un equip acabat de pujar i s’ha notar la seva falta d’experiència a la categoria. A més són partits ideals per anar incorporant a jugadores joves com la Lucia Maroto que, a més, ha contribuït a la victòria amb 2 gols dels 27 marcats.
Els parcials ha estat 5-0, 9-0, 5-2 i 8-1 donant el 27 gols a 3 final i ha permès que totes les jugadores de camp hagin marcat.
Pel que fa a les golejadores destacarem els 7 gols de la Judith Forca, amb 4 Irene González, amb 3 Maica Garcia i Maartje Keuning, amb 2 gols Lucia Maroto, Catharina Van der Sloot i Martina Bonet i amb 1 gol: Ruth Ariño, Silvia Morell, Nona Pérez i Marina Serrano.