DUES VICTÒRIES MÉS PELS NOSTRES EQUIPS SÈNIORS

Avui els nostres equips s’enfrontaven a dos equips de la part baixa de la taula i, per tant, s’esperaven uns partits assequibles com així ha estat.

Al matí les noies s’han imposat clarament a casa a la EW Zaragoza per un contundent 28-4. Al descans el marcador ja era de 15 gols a 1 i la segona part ha seguit el mateix patró. A més ha permès ha servit per donar minuts a jugadores joves que, poc a poc, van entrant en la dinàmica del primer equip. A destacar els 8 gols de la Maica.

Parcials : 7-1, 8-0, 7-2, 6-1
Golejadores: amb 8 gols Maica Garcia, amb 4 Judith Força, amb 3 Irene González, amb 2 Mati Ortiz, Andrea Prados, Catharina Van der Sloot, Marina Serrano, Maggie Steffens i Nona Pérez i amb 1 Lucia Maroto.

A la tarda ha estat el torn de l’equip masculí que ha jugat a la piscina Sant Jordi davant del CN Catalunya on el partit ha començat igualat amb un primer parcial de 2-2 però, a partir del segon s’han començat a obrir diferències. Tres gols al descans (6-9) i cinc més al final del partit amb el 9 a 17 final.

Parcials : 2-2, 4-7, 2-5, 1-3
Golejadors: amb 4 gols Dusan Banicevic, amb 3 Bernat Sanahuja i Francisco Calatrava, amb 2 Sergi Cabanas i Ramiro Veich i amb 1 Gerard Gil, Lluc Bertran i Lalo López-Escribano.

L’equip femení jugarà dissabte a la piscina de Sant Sebastià del CN Atlètic-Barceloneta i el masculí jugarà el dimecres 26 amb el Tenerife Echeide i esperem que segueixi la ratxa.