DUES VICTÒRIES MÉS DELS NOSTRES EQUIPS SÈNIORS

Ahir l’equip masculí rebia a casa al cuer i es preveia un partit senzill. Però no ha estat així ja que fins a la segona part no s’ha aconseguit encarrilar i acabar amb un resultat de 5 gols d’avantatge.
Així el primer parcial ha començat amb els madrilenys avançant-se en el marcador i empatant a 1 al final del període i al segon parcial els nostres han aconseguit anar al descans un gol per sobre (3-2).
La segona part si que ha estat dominada pel nostre equip i han anat augmentat les diferències. A tres al final del tercer parcial (5-2) i a 5 al final (8-3).
Parcials: 1-1, 2-1, 2-0, 3-1
Golejadors: amb 2 gols Bernat Sanahuja i Lluc Bertran i amb 1 Gerard Gil, Josep Bonet, Kanstantsin Averka i Lalo López-Escribano

L’equip femení viatjava a Madrid per a enfrontar-se al cuer en un partit que ha estat dominat totalment tret de la curiositat de què el primer gol ha estat marcat per les madrilenyes.
El primer parcial ha marcat tot el partit. Una forta arrencada del nostre equip posava una distància de 7 gols que han marcat la resta del partit (1-8). A partir d’aquí només calia controlar i, així ho han fet-
Al descans ja eren vuit els gols de diferència (5-13), al tercer parcial han pujat a 13 (5-18) i al final han estat 19 de diferència (5-24).
Aquests partits serveixen perquè les jugadores joves tinguin més minuts i protagonisme destacant l’actuació d’Irene Casado amb 5 gols (màxima golejadora) i de Martina Bonet amb 3.
Parcials: 1-8, 4-5, 0-5, 0-6
Golejadores: amb 5 gols Irene Casado, amb 4 Irene González, amb 3 Martina Bonet, Maica Garcia i Judith Forca, amb 2 Andrea Prados i Nona Pérez i amb 1 Brigitta Games i Marina Serrano.

Al final el partit de l’equip femení a la piscina del CN Rubí es disputarà s’ha aplaçat i es jugarà aquest dimecres a les 20.45 hores i dissabte a les 14.00 hores el partit a la piscina del CN Mataró.
Una victòria a Rubí certificaria, practicament, el primer lloc a la fase regular i assegurar-se el factor piscina al play-off pel títol.
Per la seva part l’equip masculí dissabte a les 18.00 hores jugarà el derbi a la piscina del CN Terrassa.