DUES VICTÒRIES CLARES I JUDITH FORCA GOL 10.000 A LA LLIGA FEMENINA

Avui ha estat un gran dia pel nostre waterpolo. Primer per les victòries dels nostres equips absoluts que permet que segueixin líders i, en segon lloc, perquè avui l’equip femení ha superat els 10.000 gols a la Lliga Nacional.

L’equip femení visitava la piscina del CN Catalunya i tenia la oportinitat de superar els 10.000 gols a la Lliga Nacional. es necessitaven 6 gols i es podia aconseguir abans del descans com així ha estat.

El partit ha començat de cara i al final del primer parcial les nostres jugadores ja dominaven per 0 gols a 4. I ha començat el segon parcial a només 2 gols del 10.000 i a 5’41 Judith Forca marcava el 0 a 6 que marcava la fita històrica. Fantàstic Judith!!

Al descans la diferència ja era de 7 gols (4-11). A la represa la diferència ha seguit augmentant fins als 12 gols al final del tercer parcial i 13 al final amb els 8 gols a 21.

Parcials: 0-4, 4-6, 1-6, 3-4
Golejadores: amb 3 gols Sabrina Van der Sloot. Elena Ruíz, Maica García i Bea Ortiz, amb 2 Judith Forca, Nona Pérez i Irene González i amb 1 Mati Ortiz, Marina Serrano i Maggie Steffens.

L’equip masculí, a la mateixa hora, rebia a casa el CE Mediterrani un equip de mitja taula.

El partit ha estat dominat pels nostres jugadors però amb pocs gols. Segurament pensant més en el partit de dimarts davant del l’Atlètic-Barceloneta a casa i buscant el mínim desgast possible.

Tot i que els de Sants han aconseguit empatar a 1 gol a 3’01 el nostre equip ha anat augemntant progressivament la diferència. Dos gols al final del primer parcial (3-1), tres al descans (4-1), 4 al final del tercer (6-2) i  al final del partit el marcador ha estat de 9 gols a 3 i, per tant 6 de diferència.

Parcials: 3-1, 1-0, 2-1, 3-1
Golejadors: amb 3 gols Kanstantsin Averka, amb 2 Bernat Sanahuja o amb 1 Oscar Blasco, Lluc Bertran, Pep Bonet i José J. Bustos.

Dimarts l’equip masculí rebrà a l’Atlètic-Barceloneta que serà clau per intentar acabar primer a la fase regular i tenir el factor camp a favor al play-off. I divendres i dissabte la piscina de 50 metres interior de Can Llong es vestirà de gala amb la Final Four Femenina amb la presència del nostre equip i amb ganes de seguir fent història.