DUES VICTÒRIES CLARES DELS NOSTRES PRIMERS EQUIPS

Aquesta jornada els nostres equips han aconseguit dues victòries clares davant dels seus rivals.

Victòria còmode de l’equip masculí davant del CE Mediterrani a Can Llong en que, tret del 1-2 durant el primer parcial, els nostres jugadors han dominat sempre el marcador.
Així al descans la diferència ja era de dos gols (6-4) i a partir les diferències ja ha anat augmentant fins el 11 a 5 definitiu.

Parcials: 3-2, 3-2, 2-0, 3-1
Golejadors: amb 4 gols Francisco Valera i Kanstantsin Averka, amb 2 Sergi Cabanas i amb 1 Lluc Bertran.

L’equip femení s’ha desplaçat a Terrassa on ha disputat el tradicional derbi del Vallès.
El partit ha començat amb un penal en contra però que no han transformat i el primer quart ha acabat amb un 0-1 favorable. I el segon ha continuat amb la mateixa tònica d’igualtat i han arribat al descans amb un ajustat 2 a 3.
La clau ha estat el gran tercer parcial amb 3 gols a 7 i un darrer quart també favorable per 2 a 4 han portat a al marcador final de 7 gols a 14 que permeten al nostre equip seguir invicte a la competició.

Parcials: 0-1, 2-2, 3-7, 2-4
Golejadores: amb 3 gols Catharina Van der Sloot, Maica Garcia i Judith Forca, amb 2 Nona Pérez i amb 1 Margaret Ann Steffens, Maartje Keuning i Irene González.

Els propers partits seran dissabte el nostre equip masculí visitarà al sempre difícil CN Barcelona a la Nova Escullera i diumenge l’equip femení rebrà a casa a les 12.00 hores el AR Concepción.

Bona feina la que estan fent els nostres equips i que segueixi així.