DUES NOVES VICTÒRIES DELS NOSTRES EQUIPS ABSOLUTS

Avui a la nostra instal·lació de Can Llong s’han disputat els dos partits dels nostres equips absoluts. Al final dues victòries i continuen líders.

Primer a les 16.30 hores a la piscina de 50 interior, on es disputarà la Final Four de la Champions Femenina, l’equip femení ha rebut el tercer classificat el CE Mediterrani.

El partit ha començat força bé i el primer parcial ha estat clarament dominat per les nostres jugadores que a 2’33 ja dominaven per 4-0 i, al final ha acabat amb 4-1.

El segon parcial s’ha decancat a favor de les de Sants que, gràcies a la seva millor efectivitat, han reduït la diferència a 2 gols i han arribat al descans amb 6 gols a 4.

A la represa el tercer parcial s’ha dividit en dues part, la primera clarament favorable al nostre equip que a 3’45 es posava amb 4 gols per sobre (8-4), però les barcelonines han encadenat dos gols i han tornat a deixar la diferència en dos gols (8-6).

El darrer quart ha acabat de decantar el partit a favor del nostre equip que ha aconseguit acabar el partit amb 4 gols de diferència, El marcador final ha estat de 11 gols a 7.

Parcials: 4-1, 2-3, 2-2, 3-1
Golejadores: amb 3 gols Elena Ruíz i Bea Ortiz, amb 2 Irene González i amb 1 Maica Garcia, Judith Forca i Nona Pérez.

Després l’equip masculí ha jugat a la Finetwork Aquàtics com a visitant davant del CN Catalunya.

Aquest partit ha estat dominat clarament pel nostre equip davant del novè classificat.

El primer parcial ha començat amb clar 1 a 4, en canvi el segon ha estat igualat i s’ha mantingut la diferència en tres gols. Així s’arribava al descans amb el marcador de 3 gols a 6.

A la represa un contundent 1 a 6 a favor dels nostres jugadors han encarrilat definitivament el partit. Així s’arribava al darrer parcial amb 8 gols de diferència (4-12). I el darrer quart s’ha arrodonit el marcador amb tres gols més fins el 4 a 15 final.

Parcials: 1-4, 2-2, 1-6, 0-3
Golejadors: amb 3 gols Gerard Gil, amb 2 Bernat Sanahuja, Ramiro Veich, Sergi Cabanas i José J. Bustos i amb 1 Marcel Teclas, Oscar Blasco, Lluc Bertran i Pep Bonet.

Dissabte vinent l’equip masculí rebrà a casa el CE Mediterrani i el femení jugarà a la piscina del CN Catalunya.