DUES CLARES VICTÒRIES DELS NOSTRES EQUIPS ABSOLUTS

Waterpolo – Avui els nostres equips absoluts han disputat els seus partits de Lliga a la Divisió d’Honor.

En els dos partits la victòria ha estat clara. L’equip masculí ha guanyat a casa per un clar 23 a 4 davant del CN Rubí i el femení a la piscina del CDN Boadilla per 3 a 26 i ha estat una bona oportunitat pels jugadors/es joves de tenir minuts.

Primer ha estat el torn de l’equip masculí que ha sortit a deixar el partit encarrilat. Així al final del primer quart el marcador ja era de 6 a 0 amb gols de Stefan Vidovic, Fynn Schütze, Kanstantsin Averka i Fran Valera (3). I segon parcial ha seguit amb la mateixa dinàmica i s’ha arribat al descans amb el marcador de 11 gols a 1 i el partit encarrilat. Han marcat Kanstantsin Averka, Francisco Valera (de penal), Jan Pérez, Blai Mallarach i Alberto Barroso.

A la represa no ha canviat res i s’ha eixamplat la diferència fins els 14 gols (16-2). Fynn Schütze (de penal), Kanstantsin Averka, José J. Bustos i Alberto Barroso (2 un de penal) han marcat en aquest parcial.

El darrer parcial un contundent 7 a 2 han deixat el marcador final en 23 gols a 4. Els 7 gols els han marcat: José J. Bustos, Stefan Vidovic, Jan Pérez, Fran Valera, Kanstantsin Averka, Àlex Llauradó (de penal) i Fynn Schütze.

Parcials: 6-0, 5-1, 5-1, 7-2
Golejadors: Amb 5 gols Fran Valera, amb 4 Kanstantsin Averka, amb 3 Fynn Schütze i Alberto Barroso, amb 2 Stefan Vidovic, Jan Pérez i José J. Bustos i amb 1 Àlex Llauradó i Blai Mallarach.

Després ha jugat l’equip femení a la piscina del CDN Boadilla i el desemvolupament del partit ha estat gairebé clavat al del masculí. Un primer parcial de 8 gols a 0 ha deixat clares les intencions de decidir el partit el més aviat possible. Les golejadores han estat: Sofia Giustini (de penal), Irene González, Ona Jurado, Maica Garcia, Irene Casado (2 un de penal), Judith Forca i Bea Ortiz.

Al segon parcial, tot i baixar una mica el ritme, el marcador ha pujat fins el 0 gols a 13. Irene González, Sofia Giustini (2), Ona Jurado i Maartje Keuning han marcat.

A la represa sis gols més posaven el marcador amb 1 gol a 19 amb gols d’Ona Jurado, Bea Ortiz, Maartje Keuning, Mati Ortiz, Sofia Giustini i Irene González. L’equip local ha marcat el seu primer gol a 2’36.

El darrer parcial ha estat similar al tercer amb la diferència que les jugadores locals han aconseguit marcar dos gols i el marcador final ha estat de 3 gols a 26. Els 7 darrers gols els han marcat: Judith Forca (2), Irene Casado (2), Maica Garcia, Ma Cristina Solo i Ona Jurado.

Parcials: 0-8, 0-5, 1-6, 2-7
Golejadores: amb 4 gols Irene Casado, Sofia Giustini i Ona Jurado, amb 3 gols Judith Forca i Irene González, amb 2 gols Maartje Keuning, Maica Garcia i Beatriz Ortiz i amb 1 gol Mati Ortiz i M. Cristina Solo.

Els propers partits de Lliga seran: dimarts l’equip femení rebrà, en partit aplaçat de la segona jornada, al CN Atlètic-Barceloneta i l’equip masculí visitarà dissabte vinent la piscina del CN Barcelona.