DUES CLARES VICTÒRIES DAVANT DEL CN SANT FELIU

Waterpolo – Aquest dissabte s’ha donat la casualitat de què els nostres primers equips s’han enfrontat amb el CN Sant Feliu a la Lliga de Divisió d’Honor.

Primer ha jugat el nostre equip masculí que ho ha fet a Molins de Rei i s’ha imposat per gols 9 a 17.

El partit ha començat dominat pels locals. El primer parcial ha finalitzat amb un 4-2 a favor dels de Sant Feliu. El nostre jugador Fynn Schütze ha marcat els dos gols.

Al segon els nostres jugadors han apretat i han aconseguit donar la volta al marcador amb un contundent 1 a 5 i s’ha anat al descans amb el marcadors de 5 gols a 7. Alberto Barros amb 2 i Pep Bonet, Fynn Schütze i Fran Valera han estat els golejadors.

Al tercer parcial els locals han aconseguit empatar el partit a 7 gols a 6.21. Però a partit d’aquí el nostre equip ha aconseguit acabar el parcial amb tres gols a favor (8-11). Aquí han marcat Pep Bonet, Oscar Asensio, Stefan Vidovic i Fran Valera.

I el darrer parcial ha rematat el partit amb un contundent 1-6 que deixava els 8 gols de diferència al final. Han marcat Kanstantsin Averka amb 2 i amb 1 Fynn Schütze, Stefan Vidovic, Fran Valera i Guus Vam Ijperen.

Parcials: 4-2, 1-5, 3-4, 1-6
Golejadors: amb 4 gols Fynn Schütze, amb 3 Fran Valera, amb 2 Pep Bonet, Stefan Vidovic, Alberto Barroso i Kanstantsin Averka i amb 1 Oscar Asensio i Guus Vam Ijperen.

A la tarda el primer equip femení jugava al Complex de Sant Feliu de Llobregat i, en aquest cas el partit no ha tingut història. Les nostres jugadores l’han dominat des del primer moment amb un clar 1-5 al primer parcial amb 2 gols de Maica Garcia i 1 de Sabrina Van der Sloot, Judith Forca i Bea Ortiz.

Al segon parcial un altre resultat clar de 3 a 7 deixaven el partit amb el marcador de 4 a 12 i deixava el partit encarrilat. Han marcat 2 gols Sofia Giustini i Maica Garcia i 1 gol Irene Casado, Judith Forca i Bea Ortiz.

A la represa la dinàmica del partt ha estat la mateixa i les nostres jugadores s’han imposat per 1 gol a 5 i s’ha rribar al darrer parcial amb un marcador de 5 a 17 gols. Mati Ortiz, Maartje Keuning, Sofia Giustini, Ona Jurado i Irene González han marcat els gols.

Al darrer parcial 1 gol local 2 gols de Maica Garcia arrodonien el marcador amb el 6 a 19 final.

Parcials: 1-5, 3-7, 1-5, 1-2
Golejadores: amb 6 gols Maica Garcia, amb 3 Sofia Giustini, amb 2 Judith Forca i Bea Ortiz i amb 1 Mati Ortiz, Sabrina Van der Sloot, Maartje Keuning, Irene Casado, Ona Jurado i Irene González.

El proper partit de Lliga en categoria masculina serà el proper dissabte 14 d’octubre a casa i davant del CN Rubí i, a la categoria femenina serà dissabte vinent, també a casa davant del CN Atlètic-Barceloneta.