DUES BONES VICTÒRIES A LA PISCINA DEL CE MEDITERRANI QUE REFORÇA ELS LIDERATS

Aquesta jornada ha estat rodona pels nostres equips absoluts. Ambdós jugaven a la piscina Josep Vallès del CE Mediterrani i han aconseguit unes victòries clares que els reforcen, als dos equips, com a líders de la lliga. A més curiosament els dos han aconseguit la victòria per 10 gols de diferència.

Primer ha estat el torn de l’equip masculí. El partit ha començat amb un 0-2 inicial però els de Sants han reaccionat i han aconseguit acabar el primer parcial amb un 3-4 a un sol gol de diferència.

A partir d’aquí els nostres han anat augmentant les diferències. Així al descans s’ha arribat amb 3 de diferècia (3-6), a 5 al final del tercer (4-9) i al final s’ha arribat als 10 de gols de diferència amb el 4 gols a 14 final.

Parcials:  3-4, 0-2, 1-3, 0-5
Golejadors: amb 3 gols Francisco Valera i Kanstantsin Averka, amb 2 Lluc Bertran i amb 1 Bernat Sanahuja, Gerard Gil, Oscar Blasco, Sergi Cabanas, Dusan Banicevic i Pep Bonet.

Al migdia ha estat el torn de l’equip femení. En aquest cas el partit no ha tingut història. Des de l’inici les nostres jugadores s’han fet amb el control del partit i han anat augmentant la diferència al marcador. Han arrencat amb un contundent 1 a 4 al primer parcial, i el segon tot i no ser tant clar han aconseguit marcar al descans amb 6 gols d’avantatge que deixava el partit vist per sentència.

A la represa un contundent parcial de 0 a 4 ha deixat finiquitat definitivament el partit (4-14). El darrer parcial ha estat igualat, i malgrat la millora de les de Sants, la diferència no ha baixat dels 10 gols i el marcador final ha estat de 8 gols a 18.

Parcials: 1-4, 3-6, 0-4, 4-4
Golejadores: amb 3 gols Elena Ruiz i Maica Garcia, amb 2 Mati Ortiz, Judith Forca, Bea Ortiz i Irene González i amb 1 Paula Leitón, Sabrina Van der Sloot, Marina Serrano i Nona Pérez.

Demà les noies jugaran el partit pendent davant del CN Terrassa a casa seva. I la setmana vinent tres partits més: dimecres les noies jugaran a Saragossa i dissabte rebran al CN Catalunya i, seguidament, els nois jugaran contra el CN Caballa de Ceuta. Aquests dos partits a Can Llong.