Dos pòdiums de sincro al Campionat de Catalunya

Aquest dissabte dia 20 de febrer es va celebrar el Campionat de Catalunya de Rutines Combinades a les instal·lacions del Club Natació Reus-Ploms. La secció de natació sincronitzada va participar en les tres categories convocades Aleví, Infantil i Júnior aconseguint els millors resultats de la història, amb dues medalles de bronze.

L’equip Aleví va obrir la competició a primera hora del matí; presentant una nova coreografia que va tenir un molt bon feedback amb la que es penjàren la medalla de bronze, amb una puntuació final de 62,7333.

El següent equip en participar va ser el combinat Júnior, mostrant una rutina molt plàstica i expressiva que va aconseguir la medalla de bronze, amb una puntuació final de 73,2000.

A primera hora de la tarda va ser el torn a l’equip infantil, un grup molt jove on la majoria s’estrenava en aquesta categoria, van nedar amb molta força i actitud i finalment van aconseguir una cinquena plaça, amb una puntuació final de 64,7667.

Els equips van sortir molt reforçats i amb bones sensacions d’aquesta primera competició de la temporada en modalitat de rutines i amb molta energia i aspectes a millorar de cara a les properes cites autonòmiques i nacionals, convocades en les següents setmanes.

MOLTES FELICITATS A TOTES LES PARTICIPANTS!