DOS PARTITS I DUES VICTÒRIES DE L’EQUIP MASCULÍ

Aquesta setmana l’equip femení absolut no ha jugat la Lliga Absoluta mentre que el masculí ha jugat dos partits i que han estat dues victories.

Dijous viatjava a Madrid per a enfrontar-se al Real Canoe i avui han jugat a casa davant del CN Catalunya.

El primer partit no va tenir història i el 1 a 7 del primer parcial ja feia preveure un partit fàcil. El segon parcial ha seguit el mateix guó i, al descans, el marcador era de 2 gols a 11.

A la represa s’ha continuat igual, excepte el darrer parcial en què s’ha baixat una mica el ritme fins el 4 gols a 22 final.

Parcials: 1-7, 1-4, 2-7, 0-4
Golejadors: amb 5 Francisco Valera, amb 3 Marcel Teclas, Kanstantsin Averka i Dusan Banicevic, amb 2 Bernat Sanahuja, Sergi Cabanas i Jorge J. Bustos i amb 1 Gerard Gil i Oscar Blasco.

El partit d’avui ha estat força diferent. Ha començat molt igualat i, fins i tot el Cata s’ha posat 1 gol a 2 al primer parcial, però ha acabat amb un empat a dos. A partir d’aquí el nostre equip ha près el control del partit i, al descans, la diferència ja era de 3 gols amb el 8 al 5 al marcador.

El segon parcial ha estat clar. I amb un 3-0 i 3-1 han deixat el marcador amb el 14 a 6 final.

Parcials: 2-2, 6-3, 3-0, 3-1
Golejadors: amb 6 gols Bernat Sanahuja, amb 4 Francisco Valera, amb 2 Kanstantsin Averka i amb 1 Lluc Bertran i Dusan Banicevic.

Bona arrencada a la Lliga i ara toca seguir.

Dissabte vinent es tornaran a veure les cares amb el CN Atlètic-Barceloneta a la seva piscina o esperem que sigui un gran partit.

Per la seva part les noies no disputen la Lliga ja que estan preparant la Final de la Lliga Mundial del 2 al 6 de novenbre a Tenerife. A la selecció hi tenim 8 jugadores: Laura Ester, Judith Forca, Maica García, Irene González, Paula Leitón, Bea Ortíz Nona Pérez, i Elena Ruíz.

Molta sort a totes i tots!!