DOBLE VICTÒRIA PER COMENÇAR

Avui han començat les Lligues Nacionals de Waterpolo i els nostres equips han complert el pronòstic. Ambdós s’han imposat clarament en els seus partits.

Els dos equips han jugat a casa. El primer en debutar ha estat l’equip masculí que s’ha imposat clarament al CN Rubí per  11 gols a 4.

El partit ha estat dominat pels nostres jugadors des del començament amb un clar 4 a 1 al primer parcial. El segon, en canvi, només ha augmentat la diferència en  un gol i s’ha arribat al descans amb el marcador de 5 gols a 1.

A la segona part les diferències han augmentat a 6 gols al final del tercer quart (8-2) i al darrer quart s’ha arribat als 7 gols amb el marcador final de 11 gols a 4.

Parcials: 4-1, 1-0, 3-1, 3-2
Golejadors: amb 4 gols Kanstantsin Averka, amb 2 Bernat Sanahuja i Gerard Gil i amb 1 Marcel Teclas, Dusan Banicevic i Josep Bonet.

Després ha estat el torn de l’equip femení que ha rebut al CDN Boadilla al que s’ha imposat per un contundent 27 gols a 4 i on totes les jugadores de camp han marcat.

Amb una sortida contundent el partit ha quedat decidit des del primer quart amb el 7 gols a 0. Al segon parcial s’ha mantingut el nivell ofensiu, però el nivell defensiu ha baixat i el CDN Boadilla ha aconseguit marcar quatre gols i s’ha arribat al decans el marcador era de 14 gols a 4. I la segona part ha anat augmentant les diferències, sense que el Boadilla marqués fins als 23 gols de diferència amb el 27 gols a 4.

Parcials: 7-0, 7-4, 5-0, 8-0
Golejadores: amb 4 gols Maica Garcia i Bea Ortiz, amb 3 Irene Casado, Elena Ruíz i Irene González, amb 2 Paula Leitón, Martina Bonet, Judith Forca i Nona Pérez i amb 1 Mati Ortiz i Marina Serrano.

La setmana vinent arriben els primers partits fora de casa. L’equip masculí viatjarà a Madrid per enfrontar-se al Real Canoe i el femení visita a l’equip veí del CN Rubí.