DOBLE VICTÒRIA DELS NOSTRES EQUIPS ABSOLUTS

Ahir els nostres equips absoluts van jugar un Lliga Nacional (femení) i l’altre els quarts de final anada de la Copa Catalana (masculí).

L’equip femení va jugar a la piscina Pere Serrat davant del CN Sant Andreu en un partit molt disputat que no es va decidir fins la segona part.

El primer i al segon quart han acabat en empat (5-5 i 3-3) i s’ha arribat al descans amb empat a 8. Al tercer quart s’ha començat a decidir el partit acabant amb un gol per sobre (10-11) i el darrer quart s’ha aconseguit tancar el partit amb tres gols d’avantatge i deixar el 11 a 14 final.

Parcials: 5-5, 3-3, 2-3, 1-3
Golejadores: amb 5 gols Judith Forca, amb 3 Marina Cordobés i Maartje Keuning, amb 2 Ekaterina Tankeeva i amb 1 Ruth Ariño.

Per la seva part l’equip masculí ha tingut un partit tranquil i totalment controlat.
Al descans el resultat era de 8 gols a 5 i a la segona part la diferència ha arribat als 11 gols de diferència final (19-8).

Parcials: 4-2, 4-3, 6-2, 5-1
Golejadors: amb 6 gols Bernat Sanahuja, amb 3 Oscar Asensio i Lluc Bertran, amb 2 Sergi Cabanas, Francisco Valera i Roberto Valera i amb 1 Nemanja Ubovic.

Dissabte gran partit de la Final Four de la Copa LEN amb el Kirishi i el masculí jugui a la piscina del CN Terrassa a la Lliga Nacional.