DOBLE VICTÒRIA DELS EQUIPS ABSOLUTS

Waterpolo – Avui la Finetwork Aquatics ha acollit, un darrera l’altre, els partits de Divisió d’Honor dels dos equips absoluts.

S’ha vist una clara victòria de l’equip femení, que ha jugat primer, i una victòria per un sol gol de l’equip masculí.

Primer ha jugar l’equip femení davant del CN Rubí i s’ha imposat clarament per 9 gols de diferència (18-9) amb un partit controlat en tot moment i, parcial a parcial, han anat augmentant la diferència al marcador.

Una bona arrencada ha permès posar-se 4 a 1 al primer parcial amb gols de Judith Forca (2), Sofia Giustini i Sofia Van der Sloot.

El segon ha començat amb un gol de les visitants però de seguida contrarestat per un gol de Sofia Giustini, un gol de Sabrina Van der Sloot de penal i Irene González posava el 7-3 a 1’37, seguit per un gol visitant i respost per gols de la Maica Garcia i, de nou, Irene González i s’anava al descans amb 5 gols d’avantage (9-4) i el partit ben encarrilat.

El tercer parcial ha començat amb un penal fallat per la Sofia Giustini i un gol visitant. Després Mati Ortiz posava el 10-5 a 5 minuts i les visitants responien amb un nou gol (10-6). I, a partir d’aquí dos gols de les nostres jugadores Maartje Keuning i Judith Forca ampliavan la diferència fins els 6 gols. I tot i que les visitants han marcat un gol encara hi ha hagut temps per gols de l’Ona Jurado i de la Judith Forca i un gol més de diferència (14-7).

I s’ha arribat al darrer parcial. Aquest ha començat amb gols d’Ona Jurado i Bea Ortiz, però malauradament s’ha fallat un nou penal llençat per l’Ona Jurado. A partir d’aquí un gol visitant, dos gols nostres de Judith Forca i Irene González i ha acabat amb un gol visitant i 18 gols a 9 final.

Parcials: 4-1, 5-3, 5-3, 4-2
Golejadores: amb 5 gols Judith Forca, amb 4 Irene González, amb 2 Sabrina Van der Sloot i Sofía Giustini i amb 1 Mati Ortiz, Maartje Keuning, Maica Garcia, Bea Ortiz i Ona Jurado.

Després ha sigut el torn de l’equip masculí i l’esperava el CN Terrassa: el derbi. Els egarencs són un equip incòmode i que ha posat les coses difícils.

Per començar el nostre equip s’ha aconseguir avançar per 2 gols a 0 a 5`55 marcarts per Oscar Asensio, però han vist com els egarencs aconseguien empatar a 2 a 4’40. Després s’han anat alternant els gols fins l’empat a 4. Els ds darrers gols els han marcat Fran Valera i Guus Van Ijperen.

El segon parcial ha començat amb un gol visitant (4-5). Els nostres jugadors han aconseguit donar la volta al marcador amb dos gols d’Alberto Barroso (1 de penal), però de nou els egarencs posaven l’empat al marcador a 3’14 (6-6) i s’avançaven amb el 6 a 7 a 43 segons i s’ha arribat al descans.

Després del descans el tercer parcial ha començat amb un gol de Kanstantsin Averka que posava l’empat a 7. Però a la jugada següent els visitants es tornaven a posar per davant i amb alternatives al marcador s’ha arribat a l’empat a 9 a 4’48 amb gols d’Oscar Asensio i Kanstantsin Averka. I, per sort s’ha trencat l’equibri amb 2 gols de Blai Mallarach, el darrer a 1 segon i s’ha arribat amb 11 gols a 9 i, una mica d’aire, per entrar al darrer parcial.

Els darrers 8 minuts no podíen començar millor amb un altre gol de Blai Mallarach (12-9 a 6’44) i un altre gol d’Alberto Barroso (13-9 a 5’25), però no estava res decidit ni de bon troç. Els egarencs han aconseguit marcar 3 gols seguits i s’han posat a un sol gol a 3 minuts (13-12). I s’entrava a la part decisiva del partit i els nostres jugadors més afinats han aconseguit dos gols seguits de Stefan Vidovic i Kanstantsin Averka de penal posaven el marcador amb 15 gols a 12 a 1’46 que donava una certa tranquilitat. Però els visitats encara han aconseguit marcar dos gols i posar-se 15 a 14 a 35 segons però el marcador ja no s’ha mogut i l’equip ha mantingut la ratxa a la lliga.

Parcials: 4-4. 2-3, 5-2, 4-5
Golejadors: amb 3 gols Oscar Asensio, Alberto Barroso, Kanstantsin Averka i Blai Mallarach i amb 1 Stefan Vidovic, Fran Valera i Guus Van Ijperen.

Aquesta setmana vinent torna la Champions. Dimecres l’equip masculí visitarà la piscina del Brescia, rival directe del grup. I l’equip femení també jugarà a fora diumenge a la piscicina del Dunaujvaros.

L’equip masculí jugarà un partit de lliga dissabte a Madrid a la piscina del Real Canoe.