DOBLE VICTÒRIA A FORA DE CASA DELS NOSTRES EQUIPS

Aquesta tarda els nostres equips han aconseguit la victòria fora de casa.

Primer han estat les noies que han anat fins a Madrid a la piscina del Mundial on s’han imposat clarament al CDN Boadilla per 7 gols a 18.

El partit s’ha decidit des de l’inici amb un primer parcial de 0-5 i que ha continuat amb el 2-4 del segon que feia que s’arribés al descans amb un contundent 2 a 9. El tercer parcial s’ha decantat per les jugadores locals, que s’han mostrat més encertades, i que s’ha empatat per 3 a 3. El quart ha tornat a ser clarament controlat per les nostres jugadores amb un contundent 2 a 6. El marcador final ha estat de 7 gols a 18.

Golejadores: Amb 4 gols Maartje Keuning, amb 3 Catharina Van der Sloot i Ekaterina Tankeeva, amb 2 Irene González, i amb 1 gol Ruth Ariño, Irene Casado, Marina Cordobés i Judit Forca.

I, després ha estat el torn dels nois davant del CN Mataró que s’ha disputat a la piscina de Sant Sebastià del CN Atl-Barceloneta. Aquest partit ha estat una altra història ja que s’ha tingut de remuntar.

Ha començat amb un 4 a 2 a favor dels mataronins i, que ha estat respost amb un clar 1 a 4 en el segon quart. Així s’ha arribat al 5 a 6 ja favorable al nostre equip. A partir d’aquí s’ha dominat el partit amb un clar 2 a 5 al tercer quart i un 0 a 2 al darrer. Al final 7 gols a 13 que reforcen les bones sensacions que transmet l’equip.

Golejadors:  Amb 5 gols Bernat Sanahuja, amb 3 Francisco Valera, amb 2 Borja Fenoy i amb 1 Oscar Asensio, Marcel Teclas i Roberto Valera.

La setmana que ve l’equip femení jugarà casa contra el CN Sant Feliu i el masculí no té partit la setmana vinent.