Doble ració de treballats triomfs pels sèniors de bàsquet

Els primers equips del Club van obtenir dos triomfs jugant com a locals a Les Naus en una jornada que va obligar a ambdós equips a treballar de valent.

El sènior masculí, per la seva banda, va superar a un Q Basket Sant Cugat molt combatiu que tot i anar molts minuts per darrere en el marcador mai va llençar la tovallola ni li va perdre la cara al partit. Els sabadellencs, amb més encert des de la llarga distància i molta solidesa defensiva sota l’anella, va aconseguir imposar-se al conjunt visitant per 72-63 iniciant així la 2a volta amb victòria i en segona posició amb un balanç de 13-3 després de dues derrotes consecutives en les primeres jornades del 2.016.

El sènior femení, pel seu costat, amb baixes en la posició de base, va poder treure un nou triomf endavant davant l’Olot que va dominar els compassos inicials del partit fins que les nedadores es van activar des del perímetre i van agafar rendes de fns a 15 punts. A partir d’aquí les gironines van anar retallant distàncies aprofitant la intermitència local però finalment el triomf es va quedar a Les Naus per 58-46 i les nostres acaben la 1a volta en 5a posició amb un balanç de 9-6.