DIADA DEL CONSELL D’HONOR 2024

Consell d’Honor – Ahir es va celebrar al frontó interior de les instal·lacions del carrer Montcada la 74a Diada del Consell d’Honor.

L’acte ha estat presidit pel president del Club Claudi Martí, la presidenta del Consell d’Honor Lídia Guarch, la junta del Consell i els han acompanyat alguns dels ex-presidents del Consell d’Honor.

En aquesta Diada, a part de fer entrega de 56 insígnies d’or (50 anys de soci) i 254 d’argent (25 anys de soci), també s’ha fet entrega de la insígnia de platí al soci Josep Carcaño pels seus 75 anys de soci.
Els altres dos socis que els hi correspon la insígnia de platí: Salvador Balaguer i Armand Cusidó no van ser-hi presents.

També s’han donat els premis del Consell al millor esportista, a la dilatada trajectòria esportiva i també s’ha donat un premi especial. Enguany el premi a la millor tasca social ha estat declarat desert.

Els guardonats d’enguany han estat:

    • Millor Esportista 2023: GERARD REJÓN FAUNDEZ, jugador de voleibol. En reconeixement a l’esforç i a la consecució d’èxits, fruits d’aquest. Al valor emergent, sorgit del planter.
    • Premi a la dilatada trajectòria esportiva 2023: FRANCESC CUTCHET I DOMÈNECH. Per la seva trajectòria esportiva en l’àmbit de la natació i el waterpolo, sorgit del planter. Soci i conseller paradigma de fidelitat a l’entitat.
    • Millor Tasca Social 2023: Desert
    • Premi Especial: SECCIÓ DE BÀSQUET. En reconeixement a la seva trajectòria històrica i a la seva aportació des de totes les categories, tant femenines com masculines, a les seleccions catalana i espanyola.

I, com als darrers anys, l’acta s’ha obert i tancat amb l’actuació de la Coral del Club.

Moltes felicitats a totes i tots els socis que han recollit la insígnia i als premiats.