DIADA DEL CONSELL D’HONOR 2022

Aquest diumenge es va celebrar la 72a Diada del Consell d’Honor al Frontó Interior de les instal·lacions de Gran Via.
En principi, l’acte estava previst fer-ho a la pista de Futbet, però la onada de calor va fer que es portés a l’interior en un espai tradicional per aquests actes.
L’acte va estar presidit per la presidenta del Consell d’Honor Lídia Guarch, el president del Club Claudi Martí, membres de Junta Directiva i els expresidents del Consell d’Honor: Joan Canadell, Lluís Farràs, Isabel Ortiz i Josefina Pèlachs.
Com cada any la Diada serveix per fer entrega de les insígines d’argent (25 anys d’antiguitat i 40 anys d’edat) i les d’or (50 anys d’antiguitat) així com els Premis que otorga el Consell al millor esportista, millor tasca social i millor vella glòria de l’any anterior. Enguany també hi ha hagut un Premi Especial, una categoria que no es dona cada any sino que es fa quan hi ha una persona que cal reconèixer de manera especial.
En aquesta Diada s’han afegit a la família del Consell (indígnia d’argent) un total de 239 socis i 62 han arribat als 50 anys de pertinença a l’Entitat, tot un reflexe de què el nostre club està ben viu.
Pel que fa els Premis del Consell han estat els següents:

-Millor Esportista: Laura Ester Ramos (waterpolo) i Oscar Salguero Galisteo (natació adaptada)
-Millor Tasca Social: Als professionals d’infermeria de Sabadell i, en especial a les/els sòcies/s que en formen part.
-Millor Vella Glòria: Josep Colomé Somoza (triatló)
-Premi Especial: Enric Hernández Deu (a títol pòstum)

Moltes felicitats a totes i tots els distingits en aquesta diada!!