Diada de futbol sala 2017

Els passats dies 9 i 10 de juny es va celebrar la 17a edició de la diada de la secció de futbol sala que serveix com cada any per acomiadar la temporada.

El divendres es va iniciar amb partits al camp de gespa dels diferents equips de la secció amb clubs i escoles convidades de Sabadell i comarca,i també es va cel.lebrar el tradicional partit entre les mares dels nostres jugadors i també el ja clàssic triangular entre pares i monitors de la secció.

El dissabte es va engegar a primera hora tota la tongada de més partits de tots els equips de la secció fins a última hora del vespre i el colofó a la festa va ser el tradicional sopar amb més de 400 comensals  i entrega de records i premis als integrants de la secció. Tots els jugadors van rebre els tradicionals obsequis i menció especial als jugadors regulars i màxims golejadors de tots els equips.

Aquest any els  guardonats varen ser l’equip Juvenil B que després d’assolir el sotscampionat ha aconseguit el ascens a 1ª divisió.

També varen tenir mencions especials Marcel Bravo , integrant del nostre infantil que va participar en el campionat d’Espanya amb la Selecció Catalana i Pau Puigdomènech jugador del primer equip que es retira després de tota la vida al Club i que va rebre un sentit homenatge. Un altre dels premiats de la nit , va ser l´Alex LLamas jugador del Juvenil Nacional i del nostre Sènior que ha aconseguit el campionat d´Espanya Juvenil amb la Selecció Catalana per segon any consecutiu i que a més va ser convocat amb la selecció espanyola aquesta temporada, també li va servir per acomidar-se ja que la propera temporada militarà al Xota de Navarra a la Primera Divisió.