DERROTA PER LA MÍNIMA DAVANT DEL CN MATARÓ

El nostre equip femení rebia avui al segon classificat el Assolim CN Mataró.

El nostre equip estava imbatut i havia guanyat a casa de les mataronines, però avui s’han canviat les tornes i les de Mataró s’han acabat imposant per un sol gol.

El partit ha començat amb un Mataró molt efectiu i que a 1’24 manava per 0 gols a 4. Tocava remar molt. Un gol de la Irene González deixava el marcador amb 1 gol a 4 .

El segon parcial ha començat amb un penal a favor nostre transformat per l’Elena Ruiz que acostava l’equip a 2 gols però després les mataronines han aconseguit un gol més d’avantatge i s’ha arribat al descans amb el marcador de 4 gols a 7.

A la represa el nostre equip ha sortit molt fort i ha marcat 3 gols seguits (2 d’Irene González i 1 de Judith Forca) aconseguien empatar a 7 a 2’41. Les mataronines han marcat i s’han tornat a posar per davant, però dos gols més al nostre favor de Mati Ortiz i Irene González feia que l’equip, per primera vegada, es posés per davant al marcador  (9-8) i s’arribés al final del tercer perìode.

S’havia fet el més difícil i ara tocava rematar el partit.Però el darrer parcial ha començat malament i dos gols de les mataronines han tornat a posar-les per davant (9-10) a 6’05. A partir d’aquí intercanvi de gols al marcador i a 1’33 després d’un gol d’Irene González s’empatava a 12 gols i tot per decidir. Malauradament a 0’54 el Mataró posava el marcador en 12 gols a 13 que ja seria definitiu.

Malgrat aquesta derrota el nostre equip segueix líder per gol average amb els mateixos que el CN Mataró. Però per mantenir el factor camp als play offs no es podrà cedir cap més punt.

El proper dissabte jugaran a la piscina del CN Terrassa.