DERROTA I VICTÒRIA DELS NOSTRES SÈNIORS

Sort diversa pels nostres equips a les Naus. Dissabte l’equip femení cedia a casa per 0-3 davant del Barça CVB i perdia el lideratge i avui  diumenge l’equip masculí s’imposava al Cisneros Alter VB per 3-1.

No obstant la derrota femenina té una explicació i és que el Barça CVB va alinear jugadores de la Superlliga-2 per ajudar el seu segon equip a pujar a la classificació. No obstant això les nostres jugadores han plantat cara i han començat dominant però han acabat cedint el primer set per 23-25. I han seguit lluitant prova d’això és que els altres dos sets pel mateix marcador de 23-25.

Tot i que el Reglament ho permet això altera la competició, ja que no tothom està en les mateixes condicions.

Aquesta derrota lligada amb la victòria del DSV Sant Cugat davant del Sóller per 3-1 ha fet que les santcugatenques recuperessin el liderat. Però aquest partit no ha de fer-nos oblidar l’extraordinari inici de temporada del nostre equip femení.

Els nois avui s’han imposat en un partit molt lluitat i això es veu en els parcials (25-23, 25-17, 25-27 i 25-22). I aquest resultat permet seguir invictes i amb 3 punts per sobre del CV Roquetes.

Els propers partits seran el dissabte 16 de gener l’equip femení rep el Garden Hotels Mallorca Volley el masculí amb el CV Barberà.

Ara uns dies de descans i, esperem, que al gener continuï aquest bon moment dels nostres equips.