DERROTA I EMPAT DELS DOS EQUIPS NACIONALS PERÒ CLASSIFICACIÓ ASEGURADA PER LA SEGONA FASE

El nostre Juvenil Nacional viatjava a Palma per jugar l’últim partit de la primera fase en un partit intranscendent contra l´Entreculturas Montesion. Al falta de tensió competitiva ens va portar a la derrota per 3-0. Al final, quart classificat al subgrup i jugarem la segona fase contra FC Barcelona, Les Corts UBAE, Hospitalet Bellsport i FS Alcoletge per les places que donaran dret a jugar la fase final de la Copa d’Espanya.

El sènior jugava a la pista del CE Barceloneta sabent que una victòria donava matemàticament el pas a la segona fase que dona dret a pujar a segona divisió estatal, l’equip local també està immers en la lluita per la classificació i això significava un partit a vida o mort pels dos equips. Partit molt igualat fins al final i empat a 5. Amb aquest resultat i amb altres combinacions el Club ha aconseguit matemàticament la classificació per la fase d’ascens però a perdut el liderat en mans del Futsal Mataró que ja està també classificat.
CD FS Segorbe, CE Barceloneta i el nostre pròxim rival FS Manresa es jugaran les altres dues places per la segona fase d’ascens.

Foto : Senior nacional.