DERROTA FEMENINA I VICTÒRIA MASCULINA

L’equip femení ha acabat cedint per un gol davant del CN Mataró. Una autèntica llàstima ja que partit ha començat molt bé i al final del primer parcial es dominava per dos gols (4-2) i per 3 al descans (7-4).
El CN Mataró però ha reaccionat al tercer quart i ha reduït a dos la diferència (9-7) però el darrer quart ha estat ha estat increïble ja que a 6’34 la Judith Forca tornava a posar tres els gols de diferència (10-7) però, a partir d’aquí un penal a favor del CN Mataró ha capgirat el partit i amb 3 gols de Simone Van der Kraats i 1 d’Anni Espar han aconseguit posar el 10 a 11 final.
Ara tocarà guanyar a Madrid contra el CDN Boadilla per assegurar el primer lloc ja que el gol average està empatat.

Parcials: 4-2, 3-2, 2-3. 1-4
Golejadores: amb 4 gols Judith Forca, amb 2 Maica Garcia i amb 1 Brigitta Games, Catharina Van der Sloot, Marina Serrano i Nona Pérez.

Per la seva part l’equip masculí ha fet un bon partit a Terrassa i ha acabat imposant-se per 6 gols de diferència amb el marcador final de 8 a 14 gols.
L’equip ha fet un bon primer parcial aconseguint 2 gols de diferència (3-5) i els ha mantingut al descans (6-8). La segona part ha estat molt bona i ha augmentat en dos gols a cada parcial fins els 6 finals.

Parcials: 3-5, 3-3, 1-3, 1-3
Golejadors: amb 4 gols Kanstantsin Averka i Josep Bonet, amb 2 Ramiro Veich i amb 1 Bernat Sanahuja, Alejandro Andion, Lluc Bertran, Dusan Banicevic.

Amb aquest partit acaba la Fase Regular i han quedat en tercer i classificats pels play-off semifinals i s’enfrontarà amb el CN Barcelona.