DERROTA DEL SÈNIOR MASCULÍ I VICTÒRIA DEL FEMENÍ

Aquest cap de setmana hem tingut la cara i la creu. Ahir dissabte el sènior masculí va perdre a casa davant del CN Atlètic-Barceloneta per 4 gols i avui, també aquí a casa, el femení s’ha imposat clarament al AR Concepción Lineal per 16 gols a 6.

En el cas de l’equip masculí el partit va començar molt igualat, però al segon i tercer parcial els de la barceloneta van apretar l’accelerador i al descans ja marxaven amb tres gols d’avantage (6 a 9) i al tercer n’afegien dos més (7-12) que feien una missió gairebé impossible la remuntada i més al rival que tenien al davant. Al final han reduït la diferència en un gola amb el 9 gols a 13 final.

Parcials: 3-3, 3-6, 1-3, 2-1
Golejadors: amb 4 gols Francisco Valera, amb 3 Dusan Banicevic i amb 1 Bernat Sanahuja i Lalo López-Escribano.

Avui l’equip femení no ha tingut cap dificultat per a imposar-se per 10 gols de diferència. A més s’ha pogut donar descans a moltes titulars i, per tant, donar minuts a jugadores joves que pugen amb força. Al descans la diferència al marcador ja era de 8 gols (10-2), al final del tercer ha arribat a 11 i al darrer quart s’ha reduït als 10 gols finals amb el 16 a 6.

Parcials: 4-0, 6-2, 5-2, 1-2
Golejadores: amb 5 gols Maica Garcia, amb 4 Irene Casado, amb 2 Marina Serrano i amb 1 Mati Ortiz, Nerea Morales, Andrea Prados, Lucia Maroto i Nona Pérez.

A més ja es coneix el rival de quarts de final de l’Eurolliga. Serà el Ethnikos Piraeus els dies 5 i 26 de febrer. Primer tocarà viatjar fins Atenes i la tornada a casa a la talismà Finetwork Aquatics.

Ara hi ha un parèntesi fins després de Reis per estar en família i agafar forces per la part decisiva de la temporada.