DERROTA DE 2 GOLS A LA PISCINA DEL CN ATL-BARCELONETA

Waterpolo – Gran partit del nostre equip a la piscina de Sant Sebastià del CN Atl-Barceloneta. Un partit molt igualat i, amb alguna decisió arbitral discutible.

El partit ha començat amb un gol d’Alberto Barroso ràpidament contestat per un penal en contra. Però, en menys d’un minut, Jan Pérez aconseguia posar el 1 a 2 al marcador. I així amb intercanvi de gols s’ha arribat al 3 a 3 al final del primer quart. El 2 a 3 l’ha marcat Fran Valera.

El segon parcial ha començat de manera totalment diferent. Els mariners han sortit forts i amb aconseguit marxar de 3 gols a 3’34 (6-3), per sort a 1’29 un gol de Kanstantsin Averka ha aconseguit marcar i anar al descans dos gols per sota (6-4).

Després del descans la situació ha canviat com un mitjó i els nostres jugadors han aconseguit marcar tres gols seguits de Jan Pérez (2), Fran Valera i a 1’18 el marcador era de 6 gols a 7. Un gol per banda posava el 7 a 8 a 23 segons. I sobre la bontzina els locals han marcat l’empat a 8. El darrer gol l’ha marcat Oscar Asensio.

S’arribava als darrers minuts amb tot per decidir. D’entrada s’han avançat els locals i Fran Valera posava l’empat a 9 a 5’44. Menys d’un minut després li han pitat un penal discutible a Kanstantsin Averka però que han fallat, La protesta del nostre entrenador li ha costat la targeta groga i els locals han aconseguit marcar (10-9 a 4’53).

Els nostres jugadors ho han intentat, tot fins i quedant-se aun home de més a 22 segons, però que no s’ha pogut aprofitar i quan faltava 1 segon els locals han aconseguit marcar i deixar el marcador amb el 11 a 9 definitiu.

Una veritable llàstima!!

Parcials: 3-3, 3-1, 2-4, 3-1
Golejadors: amb 3 gols Fran Valera i Jan Pérez i amb 1 Oscar Asensio, Alberto Barroso i Kanstantsin Averka.

Ara toca seguir lluitant i més quan aquesta setmana hi ha dos partits. Dimecres rebrà al Steaua a casa a la Champions i dissabte, també a casa. davant del CN Sant Andreu a la Lliga.