DERROTA DAVANT DEL LÍDER I SEGONS DE GRUP AL FINAL DE LA PRIMERA FASE

Avui s’ha jugat el darrer partit de la primera fase de grups. I el partit s’ha disputat a casa del líder el CN Atlètic-Barceloneta.

Recordem que al darrer partit de la primera volta els mariners es van imposar a la nostra piscina per 9 gols a 15 i se sabia que seria un partit molt complicat, com així ha estat. Al final aquestes dues derrotes i segons de grup.

Com acostuma a passar al els mariners han sortit molt forts i gràcies al seu encert ofensiu s’han imposat per 4 a 1 al primer parcial. Al segon els nostres han treballat millor el joc defensiu i el parcial ha acabat amb un ajustat 3 a 2 deixant el marcador en 7 a 3 al descans. Els nostres jugadors han seguit lluitant i s’han imposat al tercer parcial per 2 a 3 posant-se 9 a 6 a l’electrònic. Malauradament al darrer quart els locals s’han imposat per 2 a 0 deixant el marcador final en 11 gols a 6.

Parcials: 4-1, 3-2, 2-3, 2-0

Golejadors: amb 4 gols Nemanja Ubovic i amb 1 Marcel Teclas i Bernat Sanahuja.

Un cop acabada la Fase 1 es formaran dos grups. El C format amb els tres primers classificats de cada grup i el D amb els tres següents.

El nostre equip jugarà al grup C amb l’Atlètic Barceloneta i el Sant Andreu del grup B i Terrassa, Barcelona i Mediterrani. Es jugarà a doble volta amb els equips de l’altre grup de la primera fase i s’afegiran els resultats i punts de la primera fase.