DERROTA A MATARÓ I HI HAURÀ TERCER PARTIT DISSABTE

No ha pogut ser. El partit ha estat sota control fins al final del tercer parcial i el darrer parcial ho ha canviat tot.

El partit ha començat molt igualat i el Mataró s’ha avançat al marcador a 5’56 i Sabrina Van der ha aconseguit empatar a 1 a 3’42. Tot seguit les materonines han fallat un penal però a 2’25 han aconseguit tornar-se a posar per davant i a 0’07 Elena Ruiz ha tornat a empatar el partit.
El segon parcial ha començat una mica diferent i a 6’23 Irene González posava el 2-3. Les mataronines empataven 3 a 5’57 però dos gols seguits un de l’Elena Ruiz i Maggie Steffens posaven el marcador amb 3-5 i que semblava que s’aniria amb aquest avantatge al descans però un gol de les locals ha fet que s’anés al descans amb 4 gols a 5.
La represa ha començat amb dos gols seguits de les mataronines que han empatat a 6 a 5’41. Després s’ha entrat en un moment complicat amb una targeta groga al nostre tècnic David Palma.
Però enlloc de descentrar les nostres jugadores aquestes han reaccionat amb dos gols seguits de Paula Leiton i Bea Ortiz que posaven el marcador amb 6 a 8 a 1’01. Coincidint amb la botzina el nostre delegat Enric Arnella ha rebut la targeta vermella.
Així s’ha entrat al darrer quart amb aquesta renda. Les locals han marcat de penal a 6’38, Maggie Steffens a aconseguit marcar el 7 a 9 a 5’47 que tornava a deixar les coses com estaven. però dos gols consecutius de la jugadora mataronina Sabrina Van Kraats posava l’empat a 9 al marcador a 4’29. A la jugada següent Judith Forca tornava a posar al nostre equip un gol per sobre a 4’07. I aquí dos penals en contra transformats (a 2’56 i a 0’33) l’Anni Espar han deixat el 11 a 10 definitiu. Aquest darrer penal ha matat el partit.

Parcials: 2-2, 2-3, 2-3, 5-2
Golejadores: amb 3 gols Elena Ruiz, amb 2 Maggie Steffens i amb 1 Paula Leiton, Sabrina Van der Sloot, Judith Forca, Bea Ortiz i Irene González.

Dissabte tercer partit a les 12.30 i cal omplir la nostra piscina fins a la bandera!!
Ànim noies!! Força Saba!!