DEMÀ HI HAURÀ TERCER PARTIT!!!

Gran partit a la Josep Vallès entre un CE Mediterrani animat per la victòria de dijous i el nostre equip que s’ho jugava tot a una carta.
A més s’està notant les baixes en aquest tram de temporada. La de la Maartje Keuning, de llarga durada i la darrera de la Maica Garcia en aquests dos partits de play-off.
I parlant del partit d’avui es pot dir que ha començat amb una gran igualtat a la primera part, amb un lleuger avantage de les de Sants. Al final del primer parcial es decantava per les locals per 3 gols a 2. Al segon la igualtat ha estat total i s’ha anat al descans amb el marcador de 7 a 6.
Al tercer parcial les coses s’ha posar de cara a favor nostre ja que l’equip ha aconseguit posar-se amb dos gols d’avantatge (8-10), però quedava el darrer parcial que als darrers partits es posen costa amunt.
Després d’un intercanvi de gols a 4’14 el Medi empatava el partit, però a 3’41 un gol proverbial de Marina Serrano posava el 11 a 12 que seria definitiu. A destacar també el partit de Nona Pérez i Maggie Steffens que han estat claus en moment determinats de partit.

Parcials: 3-2, 4-4, 1-4, 3-2
Golejadors: amb 4 gols Nona Pérez, amb 2 Maggie Steffens, Judith Forca i Irene González i amb 1 Catharina Van der Sloot i Marina Serrano.

Demà a les 12.45 hores a casa darrer partit de semifinals i el que guanyi disputarà el pley-off final. Esperem que sigui el nostre equip que, a més, disposarà del factor piscina a favor.