DEBUT DELS EQUIPS SÈNIORS A LA SUPERLLIGA 2 AMB DERROTA PERÒ AMB BONES SENSACIONS

L’equip masculí ha debutat a la categoria Superlliga 2 i ha estat a punt de donar la sorpresa a l’SPSP Tarragona.

El partit ha estat molt igualat en gairebé tots els sets, el primer set ha caigut de la banda de l’SPSP Tarragona, on el SPSP Tarragona s’ha distanciat a la part final. El segon set, ha caigut de la banda de l’equip local, que ha agafat distància a meitat de set i ha aconseguit mantenir la distància fins al final. En el tercer set, SPSP Tarragona ha estat molt superior i ha aconseguit una victòria de setembre bastant còmoda. Però el C.N.Sabadell no ha volgut donar el seu braç a tòrcer, i ha aconseguit guanyar en el quart set per 25-23. En el tie-break, els dos equips han anat molt igualats, però a la part final, el SPSP Tarragona ha sentenciat a favor seu, per 13-15.

El C.N.Sabadell ha debutat en la categoria i l’ha posat les coses difícils a un equip ja experimentat a la categoria, i que venia de guanyar la Lliga Catalana de Superlliga.

Per la seva part l’equip femení perd el primer partit a casa davant Heidelberg. El nostre equip ha plantat cara a l’equip canari en tot moment, però en els sets finals el Heidelberg ha decantat el partit al seu favor.

El primer set, ha estat molt igualat, i no ha estat fins a la part final que Heidelberg s’ha imposat. El mateix ha passat en el segon set, on l’equip canari, ha anat una mica per sobre de l’C.N.Sabadell, i en els últims punts, ha sentenciat.

En el tercer set, el C.N.Sabadell, ha agafat avantatge en el marcador, i semblava que podria forçar un quart set, però en els últims punts, Heidelberg ha remuntat, aconseguint el tercer i definitiu set.

Això només acaba de començar, però està clar que serà una lliga interessant i molt igualada.