La gran oferta de cursos que imparteixen tècnics especialitzats en els dos centres amb els quals comptem al Club Natació Sabadell abasten els quatre estils: crol, braça, esquena i papallona. Així mateix, ens adaptem al nivell dels assistents, ja que comptem amb classes per a iniciació, perfeccionament, manteniment i entrenament.

Són molts els que trien les nostres classes de natació a Sabadell per l’àmplia proposta d’horaris tant al matí com a la tarda, des de les 7.00 fins a les 20.45 perquè puguis triar el que millor s’adapta a la teva disponibilitat de temps. Comptem amb cursos per a totes les edats, fins i tot bebès de 3 a 24 mesos, perquè puguis venir abans o després de treballar o de l’escola, perquè al nostre centre volem que tothom tingui accés a les nostres propostes i per això són molt flexibles i variades.

Som el club del món amb més piscines, un total de 9 entre els dos centres, piscines que ens permeten practicar tots els esports aquàtics, alhora que també activitats com l’aquafibro, per a la tonificació muscular i i la millora de la flexibilitat, Aquacross com a entrenament cardiovascular de força i resistència muscular o Aquatono per enfortir i definir la musculatura, a més de relaxar el cos.

Comptem amb cursos de natació a Sabadell per a tots els nivells i estils

La gran varietat de serveis esportius que oferim al Club Natació Sabadell, inclou molt més que activitats aquàtiques, ja que comptem amb unes instal·lacions perfectament equipades per a realitzar activitats dirigides en les quals es practiquen diferents exercicis i rutines per a posar-te en forma i cuidar de la teva salut, des d’entrenament personal fins a les últimes novetats en fitness a Sabadell, que inclouen pilates, musculació, defensa personal o de contacte i, fins i tot, balls de saló i tropicals.

Formulari contacte

Club Natació Sabadell li vol informar que les dades recollides en aquest formulari seran tractades amb totes les garanties que marca l’actual normativa de protecció de dades i amb la unica finalitat de proporcionar-li la informació per vosté demanada respecte als serveis de Club Natació Sabadell.

Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, a la portabilitat o l’oblit, dirigint-se per escrit a: Club Natació Sabadell. Delegat de protecció de dades, C/Montcada,2 (08203), Sabadell, o per correu electrònic a l’adreça:  rgpd@nataciosabadell.cat