Creualtenc Atlètic campió de la Supercopa 2019

Els campions d’aquesta temporada es van trobar el dimecres 11 de setembre per cel.lebrar una nova edició de la Supercopa i també s’estrenava la Supercopa de veterans en la seva primera edició.

New Generation com a campió de la lliga d’hivern i Creualtenc Atl.  com a campió de la lliga d’estiu es van enfrentar en el primer partit. Creualtenc Atl. va guanyar per un ajustat 3-1 sota la pluja.

New Generation es va enfrontar després a Honved Orriols el campió de Copa Morral i 24 hores i va guanyar també Honved per un clar 6-2.
Quan va desaparèixer la pluja va ser l’hora de la final de Veterans s’enfrontaven Companys Bar l´Esclop i FH Pavimentos Soinco , en un ajustat partit en l’últim minut Bar L´Esclop aconseguia el gol de la victòria que els donava el títol ( 3-2 ).

Honved Orriols i Creualtenc Atl. va jugar tot seguit per buscar el campió d´aquesta temporada, en un partit d´alternatives on Honved va tenir un 3-1 a favor , finalment Creualtenc Atl va guanyar en una segona part del partit boja on hi va haver pluja de gols pels 2 equips. Honved en desavantatge va voler jugar amb porter-jugador , no els hi va sortir bé i Creualtenc ATl va sentenciar als últims minuts amb dos gols seguits i va deixar un 9-6 al marcador, just guanyador.

Per finalitzar la diada es va fer l’entrega de trofeus de la temporada a tots els equips premiats durant l’any.