COPA LEN: TERCERA VICTÒRIA, PRIMERS DE GRUP I A VUITENS DE FINAL

Tercera i darrera jornada a Can Llong de la Fase de Qualificació de la Copa LEN i l’objectiu s’ha acomplert: classificació per vuitens de final i, a més, passar als vuitens de final com a primers de grup.
Començava la jornada amb el partit Steaua de Bucharest – VK Jadran Split que finalitzava amb el marcador de 11 gols a 14 (1-3, 4-4. 3-3, 3-4) i que feia que el Jadran quedés tercer del grup.
I arribava l’hora de la veritat amb el partit amb el Dynamo de Moscou. Els dos equips, amb dues victòries, ja estaven classificats però buscaven quedar primers per a tenir el factor camp a favor en els vuitens de final.
El partit amb alternatives però ha estat ben controlat pels nostres jugadors que només han cedit el tercer parcial. Així s’ha arribat al resultat final de 12 gols a 7.
El primer parcial ha començat dominant el Dynamo que s’ha posat 0 a 2, però dos gols seguits de Francisco Valera han posat el 2 a 2 i a 8 segons Lalo López-Escribano posava el 3-2. El segon parcial ha estat clau, ja que amb 3 gols a 1, ha permès arribar al descans amb un clar 6 a 3 i posar una certa tranquilitat al partit.
A la represa, després d’aixamplar el marcador amb un gol el Dynamo ha apretat i, amb dos gols seguits, es posava a dos gols (7 a 5), a partir d’aquí un gol per banda el marcador quedava en 8 gols a 6 a l’inici del darrer periode. Aquest, apart del gol inicial del Dynamo, ha estat un monòleg del nostre equip que amb un clar 4 a 1 deixava el resultat final de 12 gols a 7.
Ara caldrà esperar el sorteig per veure quin serà el nostre rival a vuitens de final.

Golejadors: amb 3 gols Francisco Valera i Nemanja Ubovic, amb 2 Borja Fenoy i amb 1 Sergi Cabanas, Oscar Asensio, Bernat Sanahuja i Lalo López-Escribano.

Moltes felicitats equip!!