COPA LEN: SEGONA VICTÒRIA

Segona jornada a Can Llong d’aquesta Fase de Qualificació de la Copa LEN i els resultats ha estat favorables als nostres interessos. La victòria del Dynamo de Moscou davant del Jadran combinat amb la nostra victòria davant del Steaua facin que els dos guanyadors d’avui estiguin classificats i demà, a la jornada final, es disputaran el primer lloc del grup.

El primer partit de la jornada ha estat el VK Jadran Split – Dynamo de Moscow que ha acabant decantant-se de la banda dels russos per un ajustat 11 a 12 (2-2, 4-7, 3-1, 2-2).

El segon partit ha estat l’enfrontament nostre amb el Steaua de Bucharest. Un partit disputat que s’ha començat a decidir al segon i tercer quart. El primer quart ha acabat 3 a 3 i el segon (2-1) i el tercer (3-1). Així s’arribava al darrer quart amb un favorable 8 a 5. El darrer quart, tot i que s’ha decantat a favors dels romanesos per 3 a 4, ha permès alçar-se amb la segona victòria per 11 gols a 9 donant la classificació.

En aquest partit ha destacat el jugador Sergi Cabanas amb 4 gols. La resta de golejadors amb 3 Nemanja Ubovic, amb 2 Bernat Sanahuja i Borja Fenoy.

A la classificació el nostre equip i el rus l’encapçalen amb 6 punts, mentre que el Jadran i el Steaua estan amb 0 punts.

Demà a la darrera jornada tindrem aquests partits:

-11.00 Steaua de Bucharest – VK Jadran Split

-13:00 CN Sabadell – Dynamo Moscow