COPA LEN MASCULINA: DERROTA A HONGRIA I TOCARÀ REMUNTADA

Aquest vespre s’ha jugat a la piscina del difícil OSC Budapest l’anada dels quarts de final de la Copa LEN i, efectivament, ha estat un partit contra un rival molt dur.

Ha estat un partit estrany amb dues cares diferents amb els parcials primer i tercer favorables al nostre equip i el segon i el quart pels hongaresos però amb més gols al seu favor.

El partit començava molt bé pels nostres interessos amb un 0 a 2 a 5’51 per acabar el quart i amb un 2-4 a favor. Però tot ha començat a canviar al segon quart amb un inapelable 5 a 0 favorable als hongaresos i que deixava el marcador 7 gols a 4 al descans.

A la represa els nostres jugadors han apretat i han aconseguit reduir la diferència a dos gols (10-8), però al darrer quart un gol dels hongaresos i un penal en contra ha fet que se n’anessin de quatre (12-8). A partir d’aquí la diferència entre 3 i 4 gols però a 1’55 es posaven 5 gols per sobre (15-10). Una resposta ràpida i ens posàvem a 4 a falta de 1’21.

Al darrer minut 1 gol i un penal en contra deixava el marcador final de 17 gols a 11.

Parcials: 2-4, 5-0, 3-4 i 7-3
Golejadors: amb 4 gols Bernat Sanahuja, amb 2 Sergi Cabanas, Francisco Valera i Lalo López-Escribano i amb 1 Guido Martino.

Tocarà remuntada dimecres vinent a Can Llong.