COPA LEN: ARRENCADA AMB UNA VICTÒRIA MOLT TREBALLADA

Fins diumenge Can Llong acull la Fase de Qualificació de la Copa LEN amb els equips VK Jadran Split, Dynamo de Moscow i Steaua de Bucharest.
El primer partit ha estat entre el nostre equip i el VK Jadran Split. Un partit molt disputat fins el darrer moment.
Ha començat amb una bon inici dels nostres que s’han posat 3 a 0 i només un penal ha permès al Jadran acabar el primer quart amb un 3 a 1. El segon quart ha estat tota una altra història dominat pel Jadran que ha començat marcant i, gràcies a dos penals a favor, s’ha arribat al descans amb 3 a 4 al marcador.
El tercer temps ha estat igualat amb un intercanvi de gols (3-3) i s’entrava al darrer quart un gol per sota 6 a 7. I l’ultim quart començava de la millor manera possible amb dos gols seguits que han donat la volta al marcador 8 a 7 a 4:27 del final. Un penal a favor del Jadran a 3:46 ha donat emoció amb el 8 a 8 i a 1:28 ha arribat el gol de la victòria.
A destacar l’actuació de Bernat Sanahuja amb 4 gols. Els atres golejadors han estat: Francisco Valera, Borja Fenoy, Lluc Bertran, Nemanja Ubovic i Lalo López-Escribano tots amb 1 gol.

El segon partit de la jornada ha enfrontat el Dynamo de Moscow el Steaua de Bucharest. Els moscovites s’han imposats pel mateix marcador 9 gols a 8 (3-2, 3-2, 3-1 i 0-3).

Demà a la segona jornada tindrem:

-11:00 hores: VK Jadran Split – Dynamo de Moscow
-13:00 hores: CN Sabadell – Steaua de Bucharest