COPA DEL REI: VICTÒRIA DAVANT DEL CN CATALUNYA I DEMÀ SEMIFINAL AMB EL CN ATL-BARCELONETA

La piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu és la seu d’aquesta edició de la Copa del Rei on tots els equips participants són catalans.

Avui s’han disputat els quarts de final i el nostre rival ha estat el CN Catalunya un equip que sempre lluita al que s’ha guanyat per 4 gols a 10.

El partit ha començat amb un intercanvi de gols i, poc a poc els nostres han agafat el domini arribant al final del primer quart amb tres gols d’avantatge. Però lluny de baixar els braços el Cata que ha ajustat el joc imposant-se al segon quart per 2 gols a 1 i a l’inici del tercer quart un gol de Nematja Ubovic ha tornat el marcador als tres gols de diferència i tot i posar-nos amb 4 gols amb un gol de Francisco Valera, però un gol del Catalunya a tornat la diferència atres gols. El darrer quart el domini dels nostres jugadors ha estat total i am 3 gols per cap del Cata s’ha arribat al 4 a 10 final.

Parcials: 1-4, 2-1, 1-2 i 0-3

Golejadors: amb 3 gols Sergi Cabanas i Nemanja Ubovic, amb 2 Francisco Valera i amb 1 Oscar Asensio i Lluc Bertran.

Demà ens espera el CN Atlètic-Barceloneta que s’ha imposat al CN Quadis Mataró per 14 gols a 4. A l’altra banda del quadre el CN Terrassa ha guanyat al CE Mediterrani per 11 a 7 i l’amfitrió el CN Sant Andreu ha cedit davant del CN Barcelona per 5 a 11.