COPA DEL REI: A SEMIFINALS AMB EL CN MATARÓ

El tercer partit de quarts de final l’han disputat el CN Sant Andreu i el CN Mataró i ha caigut del costat del mataronins.

El primer parcial ha estat un monòleg dels de Mataró que l’han tancat amb un contundent 0 gols a 4. A partir d’aquí el CN Sant Andreu han apretat i han reduït la diferència en un gol al descans (4-7).

A la represa s’ha repetit el resultat del segon parcial i la diferència s’ha reduït a 2 gols de diferència (8-10). No obstant els mataronins han sabut aguantar l’embranzida i el darrer parcial han mantingut la diferència i amb 2 gols per banda s’ha acabat el partit amb el marcador de 10 gols a 12.

Parcials:  0-4, 4-3, 4-3, 2-2

I, finalment, arribava el torn del nostre equip davant del SC Tenerife Echeyde. Un partit que es preveia sense massa problemes, tot i que a començat al ralentí. Els dos primers parcials han estat ajustats i s’han decantat a favor nostre per 2 gols a 1. Al descans s’ha arribat amb el marcador de 4 gols a 2.

A la represa tot a canviat i el tercer parcial ha marcat la diferència que ha decidit el partit. Un 5 a 1 que posava el marcador amb una diferència de 6 gols (9-3) que deixaven el partit pràcticament decidit. Al darrer quart ha continuat augmentant la diferència fins els 8 gols i, al final un gol dels canaris a 1’16 deixava el marcador final en 12 gols a 5.

Parcials: 2-1, 2-1, 5-1, 3-2
Golejadors: amb 4 gols Bernat Sanahuja, amb 2 Francisco Valera i Sergi Cabanas i amb 1 gol Gerard Gil, Lluc Bertran, Kanstantsin Averka i José J. Burgos.

Amb aquests resultats demà a les 13.30 hores el CN Mataró i el nostre equip jugaran la segona semifinal.