COPA DE LA REINA: CAMPIONES!!

Partidàs tal i com es preveia i que s’ha decidit per la gran defensa de les nostres juadores i el control del partit en tot moment i trei d’algunes petites avantatges d’un gol per part del CN Mataró a l’inici del partit a partir del final del primer temps sempre s’ha anat per davant al marcador.
La victòria s’ha començat a decidir al descans on s’ha arribat amb una diferència de dos gols (4-6) i, el moment clau ha estat arribar al darrer quart amb tres gols de diferència (6-9). Al darrer quart un gol de l’Ekaterina Tankeeva posava el 6-10 a 7’33” que permetia afrontar el tram final amb molta tranquilitat.
Amb aquest el nostre equip aconsegueix el seu 17è títol i la 22a final consecutiva. I el més espectacular és que s’han guanyat les 13 finals de les darreres 14 des de la temporada 2007-2008.

La nostra jugadora Maica Garcia ha estat proclamada MVP d’aquesta Copa.

Parcials: 2-3, 2-3, 2-3, 3-2
Golejadores: amb 2 gols Mati Ortiz, Catherina Van der Sloot, Maica Garcia, Judith Forca, Maartje Keuning i amb 1 gol Ekaterina Tankeeva.

Esperem que aquesta victòria sigui una injecció de moral per la Final Four de la Copa LEN el cap de setmana vinent a la piscina Sant Jordi. Dissabte el rival serà l’equip rus del Kinef.

Moltes felicitats i molta força per la setmana vinent!!