COPA DE LA REINA: CAMPIONES!!

Gran final de la Copa de la Reina a la piscina del CN Terrassa.
Els partits entre el nostre equip i el CN Mataró sempre es decideixen per detalls ja que són dos equips amb molta qualitat. I avui ha tocat al nostre equip aixecar el Trofeu. Concretament és la divuitena vegada que el nostre equip guanya la Copa de la Reina.
Aquesta final ha començat molt bé pel nostre equip amb dos gols seguits de Bea Ortiz. Després un gol de les mataronines deixava el marcador amb un 2-1 al final del primer parcial.
Al segon parcial el panorama ha canviat completament. El Mataró aconseguia donar la volta al marcador i marxar al descans amb dos gols d’avantatge (2-4).
Per guanyar calia redoblar els esforços i les nostres jugadores, amb un grandíssim treball en defensa i amb una total efectivitat en atac, ha reconduït el partit. Gràcies a 2 gols de Sabrina Van der Sloot s’aconseguia empatar a 3’05. I per acabar-ho d’arrodonir un gol de la Bea Ortiz i seguidament un de la Maica Garcia deixaven el marcador amb 6 gols a 4. Una diferència, encara que curta, deixava al nostre equip amb possibilitats molt reals d’aixecar la Copa.
El darrer parcial, tot i marcar primer les del Mataró, els gols s’han anat alternant i la diferència de dos gols s’ha mantingut al final del partit. El marcador final ha estat de 8 gols a 6.
A més la nostra jugadora Bea Ortiz pel seu gran partit i pels 3 dels 8 gols de l’equip ha estat anomenada MVP del partit i Laura Ester ha rebut el Trofeu de Millor Portera.
Moltíssimes felicitats equip i staff tècnic!! Orgull de Club!!
Parcials: 2-1, 0-3, 4-0, 2-2
Golejadores: amb 3 gols Bea Ortiz, amb 2 Sabrina Van der Sloot i Elena Ruíz i 1 gol de Maica Garcia.