COPA DE LA REINA: A LA FINAL CONTRA EL CN MATARÓ

Aquest matí i migdia s’han disputat a Terrassa les semifinals de la Copa de la Reina i demà jugaran la final els dos primers de la Lliga el nostre equip i el CN Mataró.
La primera ha enfrontat el nostre equip contra el CN Rubí i les nostres jugadores han sortit amb l’objectiu de tancar el partit el més aviat possible i això semblava després del primer parcial amb quatre gols d’avantage (1-5) i amb els cinc al descans (2-7).
Però això canvia totalment al tercer parcial quan el CN Rubí reacciona i amb tres gols consecutius de la seva jugadora més destacada Elena Ruiz es posaven a només 2 gols (6-8) a 1’36. Les nostres han respost amb dos gols i s’entrava al darrer parcial amb quatre gols d’avantatge (6-10).
Al darrer parcial el control del nostre equip ha estat total fins els resultat final de 9 gols a 16.

Parcials: 1-5, 1-2, 4-3, 3-6
Golejadores: amb 4 gols Maica Garcia, amb 3 Judith Forca, amb 2 Mati Ortiz i Irene González i amb 1 Brigitta Gaynell, Catharina Van der Sloot, Marina Serrano, Marggie Steffens i Irene Casado.

La segona semifinal ha enfrontat al CE Mediterrani i el CN Mataró molt disputada durant tot el partit i que s’ha decidit al tercer parcial que ha permès a le mataronines marxar-se de quatre gols. Al final el resultat ha esta de 8 gols a 11.

Parcials: 1-1, 3-4, 1-4, 3-2

Demà la final serà a les 14.00 hores i serà la nostra 22a final i es buscarà el 18è títol. Per la seva part el Mataró intentarà aconseguir el seu segon títol. El que queda clar és que serà un partit duríssim.

Molta sort equip!! A per totes !!