COPA DE LA REINA: A LA FINAL AMB L’ASSOLIM CN MATARÓ

Avui s’han disputat les semifinals de la Copa de la Reina a la piscina del CN Terrassa. Al final dels dos partits han quedat com a finalistes el nostre equip i l’Assolim CN Mataró.

La primera semifinal enfrontava al nostre equip i el CE Mediterrani. Per la diferència demostrada durant la lliga regular el nostre equip era el clar favorit per passar a la final. I més quan les nostres jugadores han sortit a pel partit des del primer moment i, gràcies a la gran efectivitat demostrada, han aconseguit tancar el primer parcial amb un contundent 8 gols a 3.

Al segon la diferència entre els dos equips no ha estat tant gran, No obstant s’han augmentat dos gols més la diferència al descans fins als 7 gols (12-5) trebcant el partit.

Això feia que la segona part es podés afrontar amb tranquilitat intentant estaviar forces de cara a la final de demà. Amb tot el tercer parcial ha vist com les nostres jugadores es mostraven molt efectives i marcaven quatre gols més per cap de les de Sants. Així s’arribava amb un marcador de 16 gols a 5. I, amb tot decidit, al darrer parcial el nostre equip s’ha dedicat a controlar i a deixar passar el temps.

Malgrat els 4 gols de les de Sants i cap de nostre, al final, el resultat s’ha maquillat fins el 16 a 9 final.

Parcials: 8-3, 4-2, 4-0, 0-4
Golejadores: amb 4 gols Bea Ortiz, amb 3 Maica Garcia, amb 2 Sabrina Van der Sloot, Margaret Ann Steffens i Judith Forca i amb 1 Mati Ortiz, Elena Ruiz i Nona Pérez.

L’altre semifinal l’han disputat l’Assolim CN Mataró i l’anfitrió el CN Terrassa. Un partit molt semblant a l’anterior en què les mataronines han dominat el partit des de l’inici i amb un marcador de 9 gols a 3 al descans han deixat el partit perfectament encarrilat i han controlat el marcador i les forces de cara al partit de demà. Al final el partit ha acabat amb el resultat de 14 gols a 7.

Parcials: 4-1, 5-2, 3-0, 2-4

Demà a les 14.00 hores la final davant de l’Assolim CN Mataró un partit d’alçada que ja és tot un clàssic.

Molta sort al nostre equip!!