COPA DE LA REINA: A LA FINAL AMB EL CN MATARÓ

Partit de semifinal davant de l’anfitrió un rival que ha posat resistència al primer quart amb un intercanvi de gols i només cap al final dels primers 8 minuts s’ha aconseguit una diferència de dos gols.
A partit d’aquí el partit ha estat totalment dominat per les nostres jugadores amb un bon sergon quart que ha posat el marcador al descans amb un 10 a 5 i que han rematat amb un extraordinari tercer quart que, amb un parcial de 6-0, han posat el marcador a l’inici del darrer quart amb un 16 gols a 5.
Al darrer quart les andreuenques han aconseguit empatar el parcial a 2 gols deixant el marcador final de 18 gols a 7.
Cal destacar l’actuació de la jugadora Judith Forca que amb 6 gols ha aconseguit la tercera part dels gols totals.

Parcials: 6-4, 4-1, 6-0. 2-2
Golejadores: amb 6 gols Judith Forca, amb 3 Irene González, amb 2 Catharina Van der Sloot i Ekaterina Tankeeva i amb 1 Mati Ortiz, Silvia Morell, Nona Pérez, Marina Cordobés i Maica Garcia.

La primera semifinal ha estat molt disputada i el CE Mediterrani ha lluitat fins el final i ha posat moltes dificultats al CN Mataró arribant a posar-se a un sol gol a 2’24”, però un gol de les maresmenques ha permès posar-se dos gols per sobre i al final un gol de les de Sants han deixat el marcador final de 10 gols a 9.

Demà a les 14:00 hores es preveu una final disputadíssima entre els dos equips més en forma d’aquesta temporada.

Molta sort al nostre equip que lluitarà per la seva 17a Copa i la seva 22a final consecutiva.