COPA CATALUNYA: CAMPIONES I SOTSCAMPIONS

Una bona manera d’acabar la temporada amb la disputa del darrer títol en joc i amb la presència dels nostres equips femení i masculí.

L’equip femení ha arrodonit una excel·lent temporada amb els 3 títols estatals: Lliga, Copa i Supercopa i el títol català de la Copa Catalunya i la disputa de la Final a 4 de la Copa LEN.

L’equip masculí ha disputat dues finals. Es va fer amb el títol de la Supercopa i ha disputat la Copa Catalana amb el CN Atl-Barceloneta i ha arribat als quarts de final de la Copa LEN.

Pel que fa a la Copa Catalunya les dues finals es va disputar dimarts a Can Llong.

L’equip femení es va imposar clarament al Club Natació Terrassa per 12 gols a 5 mentre que l’equip masculí cedia davant del CN Atl-Barceloneta per 7 gols a 12.

El partit femení no ha estat com els darrers enfrontaments amb el CN Terrassa. Les egarenques van arrencar fortes amb un 1-3 favorable al tercer parcial, i un empat al segon que feia que s’arribés al descans dos gols per sota (2-4). A la represa el nostre equip va reaccionar i dos parcials contundents deixaven el marcador en els 12 gols 5 final.

Parcials: 1-3, 1-1, 5-0, 5-1
Golejadores: amb 2 gols Marina Cordobés, Maica Garcia, Judith Forca, Marina Serrano i Irene González i amb 1 Mati Ortiz i Nona Pérez.

L’equip masculí tenia davant al campió de lliga i en tots els enfrontaments, excepte a la supercopa, els havia guanyat i estava en un gran moment de forma. El nostre equip però ha lluitat en tot moment.

El primer parcial ha estat igualat però cauria del costat dels mariners (2-3) i la diferència augmentaria als 4 gols al descans (3-7). A la represa vindria un tercer quart igualat i al darrer quart seria favorable d’un gol pels mariners. Al final el resultat seria de 7 a 12.

Parcials: 2-3, 1-4, 3-3, 1-2
Golejadors: amb 2 gols Sergi Cabanes i Francisco Valera i amb 1 Oscar Asensio, Bernat Sanahuja i Lalo López- Escribano.

Esperem que la temporada vinent anem tornant a la normalitat.

Moltes felicitats equips!!