Comunicat oficial del Club

La Junta Directiva del Club Natació Sabadell:

Davant dels esdeveniments ocorreguts el passat diumenge dia 1 d’octubre, on injustificades càrregues policials contra la població que estava exercint un dels seus drets fonamentals, que és l’exercici del dret a vot, van provocar més de 800 ferits.

Davant de la crida que han fet les institucions del nostre país a fer una aturada cívica demà dia 3 d’octubre com a mostra de rebuig i de condemna per la situació que ahir el nostre país va patir.

Atenint-nos a la lliure decisió que els treballadors i treballadores de la nostra entitat tenen, per tal de sumar-se a aquesta demanda, exercint així el seu dret a l’aturada; i considerant el fet que el funcionament normal de les nostres instal·lacions, així com la seguretat en la pràctica esportiva es pot veure alterada.

Ha pres la següent decisió:

Tancar les instal·lacions, i per tant anul·lar totes les activitats que es porten a terme a les instal·lacions del carrer dels Montcada i de Can Llong, des de les 00:00 h del dia 3 d’octubre i fins a les 00:00 h del dia 4 d’octubre, sumant-nos així a la convocatòria d’aturada general que s’ha anunciat i que ha de contribuir a mostrar la nostra vessant més cívica.

El Club Natació Sabadell és una entitat plural, democràtica i de valors. Respectant la pluralitat de la nostra entitat, entenem que no podem romandre impassius i aliens davant els fets ocorreguts.

Demanem disculpes per les molèsties que aquesta decisió pugui ocasionar als socis i sòcies de la nostra entitat, i també la seva comprensió.

Sabadell, 2 d’octubre de 2017.