Comunicat oficial de la Junta Directiva del Club Natació Sabadell

El Club Natació Sabadell, una entitat centenària, i una de les entitats esportives referents al nostre país, i d’acord amb els seus principis democràtics de llibertat i de defensa del dret a decidir, davant la sentència condemnatòria dictada pel Tribunal Suprem amb relació al procés obert contra els líders socials i polítics catalans, vol manifestar que:

El diàleg és i ha de ser sempre la solució per resoldre els problemes. Ni la presó preventiva a la qual els líders polítics i socials han estat sotmesos, ni ara, la sentència de presó, són la solució.

Com a institució que respecta la justícia, i la seva legalitat, entenem que en un conflicte polític, la presó no és la millor manera de resoldre’l.

Catalunya, actualment viu un conflicte polític, i aquest cal resoldre’l únicament per la via del diàleg. Com a entitat emplacem a tots els líders polítics i socials a liderar un procés de diàleg i negociació, per resoldre el conflicte i que porti a l’alliberament dels líders polítics i socials empresonats, condemnats i exiliats.

La nostra entitat vol mostrar tota la solidaritat i escalf a tots els empresonats i a les seves famílies, amb un especial record al nostre exnedador Raül Romeva, i als nostres conciutadans Carme Forcadell i Jordi Cuixart.

I finalment comuniquem que avui, la nostra entitat suspèn tota l’activitat institucional, però no la social i esportiva

Sabadell, 14 d’octubre de 2019