Comença l’any pels sèniors de volei del Club

Comença l’any i la segona volta pels primers equips.
Amb el nou any, els equips sèniors de la secció han començat a rodar de nou amb dos partits que, tot i no haver resultat molt positius quant a classificació, si han donat prou de si competitivament parlant.
Ambdós conjunts tenien complicades sortides a les pistes dels dos campions de la passada temporada i que, en l’actual, ocupen la primera i la segona plaça de la llista masculina i femenina respectivament.
Els nois han viatjat fins a Andorra per mesurar-se a un sempre complicat CV Encamp que cada partit ratlla a un gran nivell.
El partit, tot i acabar amb un marcador clar de 3/0 pels locals, va ser prou igualat i només petites diferències van fer decantar la balança pels andorrans en cadascuna de les tres mànigues disputades.
CV Encamp 3 – CN Sabadell 0 (25-23/25-21/25-21).
Per part de les noies, el desplaçament, molt més proper, les va dur a Barcelona per disputar un nou duel a l’olímpic parquet del CV Vall d’Hebron.
L’encontre no podia ser més disputat i només cal mirar el marcador per fer-se una idea de l’ajustat que va anar.
Un primer set guanyat per les nostres feia somniar amb un final feliç, però les barcelonines no vendrien la seva pell gens barata i de seguida posaven l’empat primer i el 2/1 després al marcador.
Amb el vent bufant en contra, les vallesanes van saber refer-se per igualar el partit i forçar un desempat que, vist com anava la tarda, podia caure de qualsevol costat.
El tie-break, com no podia ser d’una altra manera, havia d’acabar ben ajustat i, finalment i després d’un constant intercanvi de cops, les locals es van endur el gat a l’aigua.
CV Vall d’Hebron 3 – CN Sabadell 2 (21-25/25-18/25-16/18-25/16-14).
Un punt de consolació per l’equip de blau que es despenja una mica dels llocs capdavanters però que, de ben segur engegarà de nou motors per volar de seguida ben amunt.
Dilluns, tots dos conjunts trauran el tap d’una nova setmana de treball que els durà fins al primer partit de l’any a la pista del Club, on els espera la seva afició.