Escoles / Col·legis

Extraescolars

El Club ofereix la possibilitat d’organitzar qualsevol tipus d’activitat extraescolar per als diferents col·legis, escoles i CEIPS de la nostra ciutat i demarcació. Posem a la disposició dels col·legis i de les AMPES les nostres instal·lacions i els nostres professionals perquè els alumnes de totes les edats puguin practirar diferents esports o activitat poliesportiva als dos centres del Club Natació Sabadell o bé a al mateix centre escolar (desplaçant als nostres monitors i tècnics).

La pràctica de l’esport a qualsevol edat és un benefici físic i mental per a tot a persona, el nostre consell i objectiu és aconseguir que l’esport es converteixi en un hàbit saludable per a tothom des dels més infants fins al més grans.

Més informació: activitats@nataciosabadell.cat

Activitat física per a escoles

Programa Ciutat Escola

El Club Natació Sabadell i la Fundació CNS participen al programa Ciutat Escola del departament d’Educació de l’Ajuntament de Sabadell i és per això que posa a l’abast de les escoles i col·legis de Sabadell un munt d’activitats perquè els alumnes passin una bona estona tot practicant diferents esports.

Al Club hi podràs fer una classe d’spínning, una sessió de zumba, un taller d’hàbits saludables, una visita guiada per la història i instal·lacions del Club, una sessió d’aiguagim...

Inscriu-te

Activitats a mida

Si el que necessita la teva escola és un esdeveniment esportiu, un espai poliesportiu, làmina d’aigua o bé un equip tècnic especialitzat amb una determinada disciplina esportiva... només has de contactar amb el Club per trobar aquella activitat que més s’ajusta a la vostra idea. Et podem facilitar les idees i el material per organitzar una estada esportiva, un campionat, una cursa o qualsevol altra acció que comporti activitat física. El Club Natació Sabadell us ajudarà en qualsevol tipus d’activitat esportiva a mida per la teva escola.

Més informació: activitats@nataciosabadell.cat