Presentació de la nova Junta Directiva del Club

Un centenar de persones han donat la benvinguda a la nova Junta Directiva del Club a la sala social del carrer Montcada. El president del Club, Claudi Martí ha agraït l’esforç fet per tota la seva gent durant la campanya electoral, i ha volgut aclarir que serà “el president de tots els socis”, els que l’han votat i els que no. D’aquesta manera ha estès la mà a tothom per seguir sumant, i convertir la nostra entitat en un referent tant esportiu com social.

La nova Junta del Club tindrà quatre vicepresidents: l’exwaterpolista Mercè Vallès, que s’encarregarà de l’àrea esportiva, l’economista Ermengol Llorenç (àrea econòmica), l’advocat Raül Garcia Barroso (àrea de transparència i participació) i el directiu Joan Fàbrega (àrea social).

Uns minuts abans de la presentació s’ha fet el traspàs oficial per part de la Junta que ha portat les regnes del Club aquests dies, amb la Junta guanyadora del passat dimecres. Jordi Serracant, president de la Junta sortint, ha donat l’enhorabona a la Junta de Claudi Martí i els ha desitjat molta sort.

img_3980 img_3981 img_3986