CLAUDÍ MARTÍ: EL BALANÇ DE LA TEMPORADA 2022-2023 ÉS MOLT POSITIU

Club – En una entrevista al Mundo Deportivo el president del Club Claudi Martí ha fet un repàs de la temporada 2022-2023.

Aquest repàs s’ha centrat en 3 punts:

  1. Situació econòmica
  2. Objectius en número de socis
  3. Resultats Esportius

Situació econòmica:

S’han tingut de prendre decicions difícils però, poc a poc es van veient els resultats. “El pla de viabilitat econòmica s’està complint. Tancarem aquesta temporada amb un equilibri pressupostari molt millor que en les temporades anteriors. Espero que tanquem amb números positius”.

A causa de la gran puja dels costos de l’energia es va haver de tancar la piscina exterior i aplicar l’anomenada quota energètica. “Va ser una mesura cojuntural per poder equilibrar el pressupost, No és un augment de la quota i el soci així ho va entendre i ens va donar temps per poder acabar el Projecte de Sostenibilitat”.

Això farà que l’any vinent el soci no hagi de fer aquest esforç i ens permetrà ser autònoms. “A més el proper hivern rebrem ajudes dels fons de Next Generations del CSD, de 1.100.000 € per aquest projecte”.

Objectius en nombre de socis

“S’ha de ser innovador i buscar alternatives perquè la gent pugui fer esport de manera diferent a un cost menor, pero amb el club mantenint el creixement. Ara volem tancar la temporada amb 22.500 socis”.

I tot i que aquest any volíem tancar la temporada amb 23.000 socis seguim mantenint l’objectiu 25-25. No serà fàcil.

Resultats Esportius

Parlant de resultats esportius aquesta ha estat una temporada brillant, en especial en waterpolo i, més concretament, amb el triplet de l’equip femení.

La nostra política es basa en “aconseguir més amb menys” i això vol dir que els esforços que s’hi dediquen es vegin recompensats. Invertim segons les nostres possibilitats. I en alguns casos els resultats han estat millor del que s’esperava.

“Estem en la línea, perquè l’esport segueix sent l’eix vertebrador del club, desde l’esport professional fins l’amateur o social”. I això no canviarà.