CLARES VICTÒRIES DELS NOSTRES EQUIPS SÈNIORS

Un cop més els nostres equips sèniors han tingut un cap de setmana rodó. Així els dos equips han aconseguit batre a a les Naus als seus rivals per 3 sets a 0 i amb uns parcials clars.

L’equip femení s’imposava clarament davant del Melchor Mascaró CV Manacor amb una arrencada molt bona als dos primers sets (25-16, 25-10) i va permetre afrontar el tercer parcial amb una certa tranquilitat i amb un bon control que va permetre tancar el partit amb un marcador de 25-20.

Aquesta victòria reforça el liderat del grup amb 35 punts, 5 més que el CV Sant Cugat però recordant que aquest equip té dos partits menys. També va sortir beneficiat per la derrota a casa del CH Bordils que els deixa a 5 punts amb els mateixos partits jugats.

Una història semblant va passar amb l’equip masculí que va dominar totalment el seu partit davant del CV Olot. Els tres sets van ser clars (25-18, 25-16, 25-17). A nivell de classificació continua l’empat a la primera posició amb CV Roquetes amb 38, però amb els ebrencs primers per diferències de sets.

El proper cap de setmana dissabte l’equip masculí rep al Rodi Motor Balafià Lleida i l’equip femení visitarà diumenge la pista del Sant Boi Baix Motor.

Esperem que continuï la bona dinàmica.